top of page

Türkiye Pedodonti Derneği Dental-K İzmir Şubesinde Buluştu


Sadece iki renk kullanarak estetik kırık restorasyonu yapmak mümkün mü?

10 -14 Aralık tarihleri arasında Dental-K İzmir ofisinde, Türkiye Pedodonti derneği İzmir şubesi hekimleri katılımı ile keyifli ve başarılı bir eğitimi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. GC Europe Campus Türkiye eğitim ofisinden gelen Kenan Karakoç GC klinik ürünlerini tanıtarak uygulama ile eğitimi tamamladı . Uşak Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi diş hekimliği fakültelerinden katılan pedodonti bölümü hekimleri model üzerinde Essentia MD(Medium Dentin) ve LE(Light Enamel) renklerini kullanarak estetik restorasyonlarını tamamladılar.


Essentia, vita renk skalası dışında sadece kendine ait 7 renk ile tüm restorasyonları için gelişmiş estetik çözümdür.Tıpkı hastanın yaşıyla değişen kromaya ve opaklığa sahip 3 dentin renginden ve bu dentinleri tamamlayan farklı transparanlıkta 2 mine renginden oluşur. Demo modeller üzerinde uygulamaları yapan katılımcılarımız ve eğitmenimiz karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.



Sıcak ve samimi bir ortam da gerçekleşen eğitimimizde, eğitim sonun da katılan hekimlerimize katılımcı belgeleri Kenan Karakoç tarafından takdim edildi.



bottom of page